Ένα νέο μοντέλο προστέθηκε στην οικογένεια των Supernova Sequence.

Το adidas Supernova Sequence 9 διαθέτει το νέο FitBand που σας βοηθάει να έχετε μια πιο φυσική αίσθηση καθώς τρέχετε. Το πάνω μέρος του είναι κατασκευασμένο με συνθετικά υλικά και με διχτυωτές επιφάνειες. Επιπλέον, το πάνω μέρος αποκτά το σχήμα του ποδιού για εξατομικευμένη εφαρμογή και βελτιωμένη άνεση. Στο μέσο το πέλματος η εφαρμογή θυμίζει αυτή της κάλτσας, αγκαλιάζει το πόδι και παρέχει μια δυναμική στήριξη στην καμάρα.

Η ενδιάμεση σόλα, όπως και το προηγούμενο μοντέλο της σειράς, έχει την επαναστατική τεχνολογία Boost™. Το Boost™ αποτελείται από χιλιάδες μικροκυψέλες που αποθηκεύουν και απελευθερώνουν ενέργεια σε κάθε σας βήμα. Επιπλέον, το Boost™ δε χάνει την αποτελεσματικότητά του και λειτουργεί το ίδιο όποιες και αν είναι οι καιρικές συνθήκες, σε αντίθεση με άλλα συνηθισμένα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή της ενδιάμεσης σόλας.

Το EVA Stable Frame καθοδηγεί το πόδι μέσο του κύκλου βάδισης ενώ η Continental εξωτερική σόλα παρέχει 21% σε στεγνές επιφάνειες και 23% περισσότερη πρόσφυση σε βρεγμένες επιφάνειες σε σχέση με το συνηθισμένο καουτσούκ. Το Continental είναι το ίδιο υλικό που χρησιμοποιείται στα λάστιχα των αυτοκινήτων.

Βάρος: 315γρ
Διαφορά ενδιάμεσης σόλας: 10mm

Χαρακτηριστικά

 • FitBand τεχνολογία για περισσότερη φυσική αίσθηση
 • Συνθετικές επικαλύψεις και επιφάνειες με πλέγμα για στήριξη και διαπνοή
 • Κολάρο και γλώσσα με επένδυση
 • Ενδιάμεση σόλα με Boost™ για εξαιρετική αντικραδασμική προστασία και επιστροφή ενέργειας
 • Torsion® System για στήριξη στην καμάρα
 • EVA Stable Frame ενδιάμεση σόλα για βελτιωμένο βηματισμό
 • Continental εξωτερική σόλα για εκπληκτικό κράτημα και ανθεκτικότητα
 • Ανακλαστικά στοιχεία

  To προτείνουμε
  Ανήκει στην κατηγορία των παπουτσιών που προσφέρουν σταθερότητα και είναι ιδανικό για τους δρομείς με ουδέτερο πάτημα και με ελαφρύ υπερπρηνισμό που τρέχουν στο οδόστρωμα και θέλουν να έχουν εξαιρετική αντικραδασμική προστασία

  Brand: adidas Performance

  Παπουτσια – Running – Άνδρας adidas supernova sequence 9 m (AQ3535)